Du kom som en vind och strök mig i håret


Du gör mig galen, pojk

Du fånga mig vid första ögonblicket. Du kom in i mitt liv med storm, som en våg kom in till stranden men aldrig återvände tillbaka.
Visst har jag tvivlat, med det är värt en chans. Kan tiden vara inne snart? Kanske har jag fel..
Kanske är jag dum?
Kanske har jag bara inbillat mig?
Men man måste våga ta risker, och det är precis vad jag tänker göra, oavsett vad alla säger.
Våga ta ett steg. Det är vad allt handlar om just nu. För utan att ta ett första steg, kan man aldrig ta ett andra steg?
Det är dom här små sakerna man gör hela tiden som stärker en självförtroende utan att man märker det själv. Ett steg, två steg. Tre steg, fyra steg...
Du gör mig galen, pojkFörbanna inte mörkret, utan tänd ett ljus

Hejhej, klockan är tre på natten, och NEJ jag kan inte sova.
Samma visa natt. Lägger mig vid någon gång på kvällen (idag 7), sover till fyra, är och är vaken tills klockan är sex för jag kan inte sova.
Nu har jag vaknat iallafall, ska kolla avsnitt ur säsongen av svampbob som jag laddat ner. Är hungrig så ska äta nåra clementiner till det, mums.

Igår/onsdag hade jag det riktigt bra med Emma i floby, dock följde inte Hannah med. Vi käkade kebabrulle, första gången jag ätit det, riktigt gott måste jag säga!
Vi drog ner till ica sen och köpte choklad, drog upp till fritidsgården och hängde där en stund, träffade trevliga människor!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Många kloka ord sägs på skämt, ännu fler dumma ord sägs på allvar.

Tidsinställt
Slutar skolan nu och drar till floby med goa brudar!
Kommer antagligen hem vid 18 någongång tror jag :)
//Manda
. . . . . . . . . . . . . . .

Gårdagen kan vi inte få tillbaka, men morgondagen är vår att vinna eller förlora.Tiden förändras inte, vi förändras

Godmorgon!
Drar mig ut nu och drar en runda runt kvareret med stavgång!
Sen drar jag till skolan.
Kommer hem vid sex ikväll kanske?
Ha de bra sålänge! :*

I'm back to do the story

Hej!
Längesen nu, right?
Började skolan idag, var helt okej. Dagen har bara svoschat förbi om man säger så, redan kväll liksom?
Imorgon ska jag, Emma och Hannah stanna kvar i floby efter skolan och käka pizza och bara chilla. Kanske träffar några roliga människor?
I natt kunde jag knappt sova någonting alls. Gick och la mig vid halv ett, vaknade igen vid tre och låg vaken ända till klockan sex, sen drog jag mig upp och gick ut och tog en runda runt kvareret med stavgång. Måste säga riktigt härligt att ta morgonpromenad!
Min dygnsrytm är ju inte bra nu efter lovet. Märktes ju nu i natt när jag inte kunde sova, dessutom när jag kom hem från skolan drog jag mig direkt mot sängen och sov tills klockan 22 ungefär, kommer ju inte kunna sova i natt i alla fall.
Menmen nu ska jag dra ner och hämta mig ostfrallor och oboy, mums det!

Vinnaren av veckans blogg blev..

Emma! STORT Grattis!
Klicka HÄR för att komma till hennes blogg :)
Bildkälla: http://whentears.blogg.se

Att må psykiskt dåligt, behöver inte synas på utsidan

Skulle verkligen behöva ta det lugnt nu, stanna hemma, duscha, göra ansiktsmask, sova, kolla på film och bara mysa. Men det får bli någon annan dag.
Idag ska jag ut till floby för att fira bror, som fyller 18 år idag. Sen ska jag hem och sova förhoppningsvis, kan ju inte sova nu när jag fått sura uppstötningar.
Blev en lång natt inatt. Var uppe till kvart över nio på morgonen ungefär, sov en kvart, drog mig och Emma upp ur sängen vid halv tio, tog en promenad ute i morgonsolen och drog mig sedan hem. Försökte sova, men fick sura uppstötningar och kunde inte sova.
Nu ska jag städa mitt rum, koka nudlar, äta nudlar och sen dra till broder.
Ha de bra
Tack ClaraR

-


Det bästa sättet att spara tid är att andvända den

Hejhej! Tänkte ju att jag skulle ta bussen 14.27 till stan idag med Emma, men tror ni inte jag ligger och sover då? Missa den bussen, Emma kom och gjorde inbrott i mitt hus och väckte mig,  så drog vi in till stan för hennes mamma kunde schutsa in oss.
Vi strosa runt lite i olika affärer, bla in på lindex och köpte lösnaglar och borttagningsmedel till det.
Sen satt vi på lilla blå (ett café) en bra stund och bara tjötade.
Efter en stund drog vi till netto och köpte energidricka monster, godis och nudlar. Inatt dygnar vi allså!
Vem tror ni kommer somna först, jag eller Emma? ;>

-


-

. . . . . . .

Inspirerande text

Inte min text.
Det var en gång en gammal man som bodde i en by. Han var väldigt fattig, men till och med kungar avundades honom hans vita, vackra häst. Många hade erbjudit sig att köpa hästen, men mannen hade alltid nekat.

En morgon upptäckte mannen att hästen inte stod kvar i stallet. Hela byn kom och beklagade sig hos mannen. "Vilken dåre du har varit! Du kunde ha sålt hästen, så hade du nu haft lite pengar att leva för under slutet av ditt liv. Nu har hästen blivit stulen, och du har varken pengar eller häst. Vilken olycka!"
Den gamle mannen svarade: "Det kan vi inte veta. Det enda vi vet är att hästen inte står kvar i stallet. Det är det enda vi vet säkert, allt annat är bedömningar. Om det är en olycka eller välsignelse, vet vi inte än, för det vi ser är bara ett fragment av livet. Vem vet vad som händer sedan?"

Folket i byn skrattade åt mannen. Han hade alltid ansetts som lite annorlunda, lite tokig, och nu hade de fått beviset. Men femton dagar senare återvände hästen plötsligt. Han hade inte blivit stulen, han hade rymt ut i vildmarken. Nu kom han tillbaka, tillsammans med tolv andra vita hästar, lika vackra som han själv.

Folket i byn samlades förundrade. "Gamle man, du hade rätt. Det var sannerligen ingen olycka att din häst försvann. Vilken välsignelse det visade sig vara!"
Den gamle mannen svarade: "Det kan vi inte veta. Det enda vi vet är att min häst har återvänt. Om det är en olycka eller välsignelse vet vi inte än. Om du läser ett enda ord i en mening, hur kan du då bedöma hela boken?"

Den här gången skrattade byborna inte åt mannen, men inom sig visste de att han hade fel. Han hade ju nu tretton vackra hästar att glädja sig åt. Den gamle mannens son började träna vildhästarna, men bara efter en vecka föll han av en av vildhästarna och bröt benet.

Folket i byn samlades igen. "Tänk, du hade rätt! Det var sannerligen en olycka att dessa hästar skulle komma i din väg. Nu har din ende son brutit benet, han som tjänade pengar för er båda. Nu är du fattigare än någonsin."
Den gamle mannen svarade: "Det kan vi inte veta. Det enda vi vet är att min son har brutit benet. Om det är en olycka eller en välsignelse vet vi inte än. Ett enda penselstreck är inte nog för att bedöma hela tavlan."

En månad senare blev det krig i landet, och alla unga män i byn tvingades gå med i armén. Men den gamle mannens son undslapp, eftersom hans ben var skadat.

Folket i byn samlades hos den gamle mannen. "Du hade rätt, att din son bröt benet visade sig vara allt annat än en olycka. Han är förvisso fortfarande skadad, men han är i varje fall kvar hos dig. Vilken välsignelse! Vi kanske aldrig får se våra söner igen."

Och den gamle mannen svarade: "Det kan vi inte veta. Allt vi vet är att era söner tvingats gå ut i krig och att min son är här. Om det är en olycka eller en välsignelse vet vi inte än. Döm inte, då stelnar sinnet. Det enda vi vet är att livets väg är oändlig. En väg når sin ände, en annan väg har bara börjat. En dörr stängs, en annan öppnas. Du når toppen - det finns en högre topp någon annan stans. Livet är en resa. Vad som väntar bakom kröken vet bara den som går vidare."


//Manda

http://crystalbullet.blogg.se

Tävla om att bli dagens blogg hos Linnea Jansson! Klicka här för att komma direkt till tävlingen!

Följa Amanda Erikssons blogg med Bloglovin? - klicka här!

Varje utgång är en ingång till något annat

Vill egentligen inte det här, men det måste bli såhär. Det är så svårt. Det kommer vara tufft, men det här är den bästa lösningen. Du kommer alltid finnas i mitt hjärta, Zarus. Kommer aldrig glömma dig, tiden med dig var fin, underbar.

Tack för alla kommentarer! Blir jätteglad över dom måste jag säga.
Har haft en jobbig dag idag, och tiden framöver kommer inte vara lätt, men jag ska kämpa mig igenom.
Vet att det är olika storlek på bilderna nu, men det är arkivbilder som har olika storlek.
Du är den finaste, kommer aldrig glömma dig

Sådant 11:åringar nt bör kunna!

Har en galen kompis som la ut en video på youtube som hon spelade in när hon var elva år, tyckte ni kunde få se den här!

Veckans blogg!

Kommentera för att anmäla, tävlingen avgörs på fredag! :)
Vinnaren presenteras då här i bloggen, och får då en länkning.

För extra chans att vinna, gilla inlägget på bloglovin! :D
Lycka till!

Om en stjärna skulle tändas varje gång jag tänkte på dig skulle natten vara ljusare än dagen

Hejsan svejsan!
Vaknade för ungefär 40 minuter sedan, gick ner och skulle göra mackor med varm oboy och grädde i. Det första som händer när jag ska ta fram en bunke att vispa grädden i är att ett rivjärn som står på samma hylla som bunkarna, ramlar ner rätt på min fot. Blodig fot nu.
Sen när jag står där och vispar upptäcker jag att den bunken jag står och vispar i, har ett stort hål i botten så all grädde typ försvinner.
Så jag tog fram två bullar ur frysen istället och gick upp och ska ni kolla lite mer på solsidan.
Men tänk vilken otur jag haft dom här två dagarna nu..
Igår stod jag och strök kläder, och så tänkte jag inte mig för och satte handen på tröjjan jag höll på med och körde på med strykjärnet över det.
Och idag rivjärnet och bunken med hål i.
Tuur, tur, tur, tur.
Idag ska jag inte göra så mycket, men just nu ska jag gå ner och hämta saft att dricka. Sen som skrivet blire mer solsidan!
Har btw redigerat en bild från denna...
Till denna!
Vilken föredrar ni?

Noelle

Tittar ju runt nu på youtube, och vilka talanger det finns! Blandannat Noellle som bara är 10 år..
Hon kommer gå så långt!

Alexa Goddard

Måste få tipsa om en tjej som jag hittade på youtube nyss. Alexa Goddard heter hon och har gjort en hel del andra covers som ligger ute på www.youtube.com. Enligt mig sjunger hon helt gudomligt men det är ju olika tycka och smak.. men tänk oh ha en röst som hennes?!
Hoppas hon snart blir känd..
Enjoy!
//Manda

Det viktiga är inte hur man har det utan hur man tar det.

UHHHH Amandas rum ser just nu ut som att en bomb har slagit ner just här. Amanda måste städa. Amanda ska städa!

Nyår 2011/2012

Såhär kul hade vi på nyår!

Om du gillar schokladbollar lika mycket som jag, är du värd ett pris

NUU, ska Amanda äta schokladbollar, bullar och annanasjuice till en sosäng av solsidan!
Ska bli fint det.
Såg inte på den norska filmen förut, för den fukkade upp.. såg på en dokumentär om Andra världskriget & Adolf Hitler istället, någon mer än jag som tycker det är riktigt intressant?
Aja ha en bra natt!

Ha mod att vara den du är och tappa inte modet för att du är den du är.

Nu ska jag kolla film! Denna gången blire en norsk komedi, hoppas texten är bra till filmen.. annars kommer jag inte fatta något.. :o

Gott nytt år!

Håller på och jobbar med ett inlägg om allt som hänt 2011, men är inte klar med det så det publiceras senare eller imorgon. Nu ska jag dra mig ut till stallet!
Gott nytt år allihopa! Hoppas ni hade en bra  nyårsafton, själv hade man det gött med en massa polare. Skrik, fläng, dans, häng, rop, glädje, buzzz, ps2, champagne, raketer, skratt var bara några av de grejjer som gjorde min nyår. Gött på tolvslaget iallafall!
NU ÄR DET 2012, DET BLIR BÄTTRE
//Amanda

RSS 2.0