MONDAY

Haft en fin måndag med trevligt folk. Varit på stan, käkat god mat och varit i stallet och pysslat med mina fina. 
Köpte Chlorhexidine-schampoo och gasbindor till henne idag så jag ska behandla muggen, och köpte även ett nytt fleecetäcke och en jord till det. Jättebra!!

Första snön.

Som ni redan sett på facebook kanske så kom den första snön idag! Enligt mig är det inte bra för det är bara jävligt kallt hela tiden.. 
Det knallar och går.. sjukt stolt över mina betyg på alla prov i skolan hittils.. Fick B på grammatiken i svenska hihi. 
Har inte suttit vid datorn på flera dagar, har cyklat ungefär 4 mil på sex dagar,  gått några kilomoeter med hästen och gått ner nästan 5 kilo på mindre än en vecka?! Jag måste äta mer choklad..
Iallafall, har varit ute hos hästarna varje dag, behandlat Tjejens mugg och klippt Prinsessas man. Tjejen blir bara bättre och bättre när det gäller hantering och det är jag sååå glad för. I helgen sitter vi upp igen för första gången på några veckor, ska bli skönt att få börja rida igen. Prinsessa har även ett föl i mageg(Hoppas jag). 

Paralyzed


SÖNDAG

Ska snart dra ut till stallet, känner att jag måste röra på mig lite. Har käkat massor med godis hela helgen.. haha kommer bli tjock! 

Vila i Frid

Vi tänker på dig♥

Read All About It

Vila i frid Philip Graaf♥ Skänker mina tankar till dig och dina närmsta.

Seg lördag, har ingen aning om vad som händer ikväll men tror jag drar in till stan sen och träffar lite folk och köper en fet goodispåse eller nåt.. 

FREDAG

Blir hemmakväll idag med smörgåstårta och polly. Längesedan jag var hemma på en fredag nu.. 

Gamla bilder

Tittade igenom arkivet och hittade massa gamla bilder! Ursäkta för olika storlekarna på bilderna! 
 
 


RSS 2.0