Torsdag

Hejsan hoppsan. Städat mitt rum, pluggat matte, ätit kakor och fått besök av brodern har fyllt min torsdagskväll. Annars har jag varit i staden idag och tittat lite i affärer, hittade en stickad tröja och lite smått och gott. Även beställt svarta palladium och en fin tröja från nelly som jag hoppas kommer så snart som möjligt.

Imorgon bär det av till skara eller götene för att träffa en gammal kompis och fixa lite saker. Sen på lördag är det fest och matfestival. Trevlig helg!
Och vet att jag är jävligt snygg på den där bilden, ni får leva med det

Back On Track

Hej allihopa! Nu är jag tillbaka och får se hur länge bloggandet håller i sig. Börjat gymnasiet, härjar runt på stad och gator det mesta av min kvällstid med en fin vän. Spenderar mina pengar på mat. Vad kan man säga mer? Livet rullar på för tillfället.
Min sommar tänker jag inte ens prata om. Värsta jag varit med om, förutom att jag spenderat en vecka ute i vildmarken och varit i grekland så har jag varit sjuk i flera veckor.. inte kul alls.

Går naturvetenskapliga programmet, trodde aldrig jag skulle komma in där helt ärligt, men det gjorde jag med väldigt god marginal. Så blev ju inget annat än överlycklig när jag läste att jag blivit antagen!
Det är det svåraste programmet man kan välja, mycket hög matte osv, och blir verkligen intressant att se hur jag kommer klara mig där! Men jag tänker kämpa på så gott jag kan, lägga all min tid på skolan.

Drog till skövde efter skolan och kollade lite i affärer med camille, men hittade inget. När man inte har pengar hittar man massa som man vill ha, men när man har pengar hittar man inget..
Nu sitter jag och tittar på Maria Wern och ska snart gå och duscha, sen sova. Godnatt mina vänner

RSS 2.0