Nope, Chuck Testa


it.

jag vet inte vem jag är, vad jag vill längre. så jävla svårt, jag vågar inte ta chanser längre. jag är ju för fan fjorton år nu, jag måste börja inse att det inte bara är en lek längre. men det är svårt, min kropp vill inte släppa taget om det där som en gång var.
snart ska jag nog göra det svåraste valet i hela mitt liv, och jag har inte ens funderat på det än. det är ganska lång tid kvar, men den tiden kommer gå så snabbt förbi bara, och sen står jag där och vet inte hur jag ska göra. jag vill vara rädd om den dyrbara lilla tiden jag får, men det är bara så lätt att slösa bort den.
det är lättast att skita i allt, om livet bara vore så enkelt.

såhär ser livet ut för tillfället


känsliga läsare varnas!!!!

jag och emma har faktiskt hunnit vara med om mopedolycka sen sist jag uppdaterade. det gick bra men vi har lite blåmärken överallt och jag fick ett stort jävla köttsår för andra gången på andra knät! så nu kommer jag ha ärr på båda knäna.. ssåhär ser det ut just nu
(har gjort bilden svart-vit för att det inte ska se så hemskt ut)

Utkast: Maj 6, 2012

jag ska försöka starta upp bloggen igen tänkte jag faktiskt! jag bloggar faktiskt från mobilen, för har ingen dator (igen). men jag hoppas den kommer tillbaka snart.
var i skövde igår och fixade en konfirmationsklänning, hittade en suuperfin klänning som jag verkligen verkligen gillar!
hittade lite annat också, såsom jeans och lite underkläder, riktigt nöjd med sakerna jag köpte! imorgon drar jag nog in till stan och fixar ett par låga (förhoppningsvis) svarta converce att ha till konfirmationen.
hela dagen idag har typ bara varit flöt, käkat massa choklad. men har faktiskt pluggat en del till körkortet men jag gav upp haha.
aja, lägger inom kort upp bilder på vad jag köpte igår..

RSS 2.0