Paradise, paradise, paradise, paradise, paradise, paradise, paradise,,,,,,

Underbara älskade!♥♥♥

Kan du vissla Johanna, jovisst kan jag det! dududududududududududud..

Så klar med lite grejjer som måste göras! Nu blire mot Emma och sova där, men först duschen ;)
Vill ha sommar! Nu! NU!

Zarus♥

Drar mig mot Zarus nudå! Ska bara ta nåt och äta innan, haha. Dålig uppdatering kommer det förmodligen att bli idag. Drar ju ut till pollen nu, sen ska jag hem och jobba på min svenska uppgift:((( Skulle vara klar förra fredagen, och har bara gjort början än.. Duktigt Amanda! fast ne
Plus att jag har en massa bokrescensioner som jag inte skrivit än.. damn
Ligger efter i svenskan en hel del nu, inte bra inte bra

Dom bilderna som jag lovade igår, kommer säkert inte upp idag heller, då jag har liiiiite för mycket att göra just nu än att rensa bland mina bilder, men kan hända att jag får lite tid över. Men ska dra nu, hejhej
Har världens mensvärk btw, inte kul att vara tjej ibland

Ont om tid har många gott om

Oj, min dator är överfull med bilder så kan inte lägga upp bilder nu, damn! Men imorgon LOVAR jag!!
Nu ska jag krypa ner i sängen och dejta kudden! Natti sov gott, puss

let your smile change the world, but don't let the world change your smile

Sådärja, har äntligen fått ett ryck och håller på att lägga in bilder på datorn, så medans dom pumpas in så drar jag och duschar, sen efter det så blire lite nya bilder! ;)

Filmtajm!

Nuu så blir det film för min del! Såg på American Virgin igår, den var bra! Rekomenderar faktiskt ;)
Ska se lite American Pie nu, haha! Ha de bra sötisar, puss
@amanda eriksson

KLAR MED STÄDNINGEN, KAN NI TÄNKA ER?

Sådär, klar med städningen! Trodde det skulle ta längre tid och vara MYCKET mycket jobbigare, men nej då. Med musiken på högsta volym i 4 högtalare och en hungrig amanda klarar man av att städa mitt rum! Inte lätt det allso.. Och ja, som jag skrev så är jag hungrig. Borde gå ner och laga till någonting. Det är faktiskt bevisat att jag "jobbar" bättre när jag är hungrig, tro mig, jag har testat! (a)

everything will be okay in the end. if it's not okay, it's not the end

Som ni ser, så har jag fixat en heel del med bloggen ni, inte världens finaste header, men den får duga;)
hahA bara för jag har skills i paint..

Tävlar!

Jag tävlar om ett tecknat porträtt av just bloggägaren själv, Lisa! Hon är jätteduktig på att måla som ni kanske förstår, och just nu kan man vinna ett tecknat porträtt på sig själv eller kanske en vän. Och vill man vara med och tävla så klickar ni Här och följer bloggen och GILLAR inlägget om tävlingen på bloglovin, sen så klickar ni Här! för att skriva i en kommentar i inlägget att ni har gillat och följer på bloglovin och att ni är med i tävlingen! Sen för extra chans att vinna, gå in på eran blogg, och skriv ett inlägg i eran blogg om tävlingen! LYCKA TILL!

Studiedag in my ♥!

Uppdaterade inte så bra igår. Jag var hemma från skolan igår och bara tog det lilla lugna. Kollade en massa film, och bara myste.
Idag har jag ju studiedag!! Fattade inte riktigt det imorse när väckarklockan ringe kl. 07, fick liksom ångest i hela kroppen "NEEJ jag vill inte kliva upp nu" fast sen kom jag ju på det var studiedag så då somnade jag om.

Finns så mycket jag vill göra idag, åka till fkp, åka till skövde, städa mitt rum och ta tag i en massa grejjer som  måste göras. Kommer inte hinna allt.

Och har sån ångest över att jag inte hunnit med det jag lovat att göra med bloggen :c Förlåt mig..

Bloggtrafik!

Bli medlem på bloggtrafik! Jättebra sida som gör att man får mer besökare, helt gratis! Klicka här!


I want this to be like before.

Sådär, stått i några timmar och slått in julklappar, inte för att jag är klar men (a)
Skola imorgon och jag har lite ångest över att helgen gått så fort.. Ångest över att min svenska inlämningsuppgift inte är klar som den borde vara.. ångest över allt, typ.
Menmen, helt sinnesjukt bra dag idag iallafall, och grymt kul att få träffa syster igen!
Har nu köpt julklappar till alla syskon, till alla mina kompisar och har nååågra kvar bara.

Önskar fortfarande jag var lika fin som alla andra.


Back in hometown, skövde

Sådär, alldeles lagom träffat syrran. Skitkul! Dessutom schoppade jag en MAAASSA julklappar till jättemånga människor! Tog tåget 11.11 ifrån fkp imorse och var framme 11.29 och träffade syrran där och så drog vi ner till Commerce, där jag hittade en del. Sen skulle vi ta bussen till Elins Esplanad, men bussen gick typ inte förns än 2 timmar typ, så vi bestämde oss för att gå dit, och när vi inte ens kommit halvvägs blåser den där jävla bussen förbi oss som går till Elins Esplanad! :O Så det hade allså stått fel i tabellen ;@. Menmen, en trevlig promenad hade vi iallafall! :D
Sen vid Elins Esplanad mötte vi syrran som satt och målade små barn i ansiktet, hon jobbar ju med ansiktsmålning och sånna grejjer, och så drog vi runt inne där och köpte ännu mer julklappar! Sen slutade syrran med jobbet och vi drog in på maxi och köpte mat, och jag köpte varsin chokladpudding till oss tre som vi åt i bilen påväg till rese. Väl på rese hoppade jag på tidigaste tåget hem till fkp, som stod vid perongen och väntade på att få åka, fett tur hade jag att jag hann med det annars hade jag fått vänta tills nästa tåg som kom förns efter 35 min, inte så kul att vänta lixom.
Så nu är jag hemma och ska dra ner och äta och sen slå in enn massa julklappar! :d

Känn Ingen Sorg För Mig Göteborg

Köpt ännu mer julklapper, men det är mycket kvar!
Imorgon ska jag först jobba som vvanligt sen bär det av mot någon kyrka för en adventsgudstjänst och sen efter det tar jag tåget till skövde och träffar syster min! Längesen det nu, och det kommer bli helgrymt..!
jag har en fin syster !

Today It never will be the same

Igår var jag inne i fkp och köpte lite julklappar. Blev en hel del roliga saker!

Lördag, har jobbat, träffat lite roliga människor och ska få en ännu bättre lördag! Kanske ska in till fkp idag igen och köpa mer julklappar. Sen efter det blir det till Zarus en stund ut i skogen och sen kanske man ska dra till UH-ligan en stund med sköna människor, yeah!
Efter ett litet talk med en underbar person som betyder sjukt mycket för mig kan jag väl säga att jag mår väldigt mycket bättre, men har ändå endel sår kvar som inte har läkt..
Tänk att man kan vara så lik en person som man egentligen inte alls är lik, det är konstigt. Det är därför människor förstår varandra så bra, tror jag.

Har lite ångest med vad jag ska köpa till alla i julklapp i år?! Har ju hittat och knåpat ihop en del saker som verkar bra och som jag faktiskt tror folk blir glada om jag köper det till dom! Men ändå, tänk om inte?..

Åhh vill ha jul jul jul jul nuu!

I need candy, you need candy, EVERYONE NEEDS CANDY!!!

FReeeeeeeeeeeeeedag idag!♥
Varit hos ponnyn min, STORhandlat och ska nu krypa ner i min sköna säng med en stor godispåse! Denna gången blir det filmen "A walk to remember", får se om den är bra;)
Älskar dig Emma, bara så du vet det♥

Time to fall asleep and never wake up again, And I wish that it was'nt just a dream

Ska sova nu, natti!

Hiss och diss!

HISS Kärlek
*Känna värmen från någon man älskar
*Få ett riktigt bra svar tillbaka på en kärleksförklaring
*Stunden innan man kysser någon man gillar, lixom "trumvirvel"

DISS Kärlek
*Få dissen från den man gillar
*Kärleksgräl
*olycklig kärlek..

Oh damn you boy, förstårintedig

Livet är ett mysterium. Liksom, vad är det som får allt att funka här i livet? Oh varför har jag sådana här tankar i huvudet hela tiden? Dessutom funkar ingenting just nu.
Vill inte gå till skolan. Vill inte jobba. Vill inte tillbaka. Vill inte känna såhär. Vill bort härifrån ett tag.
You are in my head, I see you all over me, in my head. You fulfill my fantasy. I swear, you are in my head everyday, everytime, everywhere and allways. You are like a bad memory that is played over and over and over again in my head. Damn..
Snälla, kan jag inte bara få vara lycklig igen? Orkar inte mer.

Hittade en väldigt fin och tänkvärdig text som jag tycker ni borde checka in här -->http://loppi.se/jag-ska-kla-mig-fin-varje-dag
Så himla bra skrivet, mycket tänkvärdigt måste jag få säga!

Vad ska ni göra på nyår btw? Hos mig eller Emma blire troligtvis fest! Med många fina underbara människor..

Såhär mycket hår blev avklippt när jag klippte mig själv! Ganska mycket. Fast det var såklart mer när jag klippte mig senast.. ;(

Utan dig finns jag inte,

Finner inga ord för hur jag känner, kan heller inte uttrycka mig i känslor heller. Vill gråta men kan inte. Vill inte känna så här. Vill bara bort för ett tag, inga tankar bara jag och ingenting. Orkar inte.
Finns så mycket jag vill säga dig, så många frågor. Gillade dig för mycket vet inte varför det skulle bli såhär.
Kärlek är jobbigt, varför? Det borde vara lätt. Vill vara en fjäril, flyga genom livet och leva bland blommor och bin, där inga känslor finns. Eller åtminstående bara kunna få försvinna för ett tag och komma tillbaka när allt blivit bra.
Elller, så vill jag inte vara mig själv. Ja, så måste det vara.
Liv utbytes, jag kallar det Arne. Arne är tråkig, osocial, har många sorgliga stunder och minnen och deppar jämt och ständigt. Bytes mot ett liv som är roligt, socialt, lyckligt och glädjerikt! Har du något? Skriv i kommentarerna nedan.
Skulle kunna sitta i timmar och bara försöka skriva ner allt jag känner just nu, men det går inte, för ingen skulle förstå mig.

Sitter hemma hos Emma och ska sova här, imorgon så blir det inte så mycket gjort men bloggar gör jag!
Hejdo, ska sova nu
//Amanda

Kyckling is tha shit

Har ätit kyckling, ska gå och borsta mina tänder, dricka lite vatten och sen sova! Natti♥
Lyssnar sönder! Enjoy

I wanna be myself, but still like anyone else

Klar med  so:n! Sitter här med skype och bara deppar

Typ perioder som nu, önskar jag att jag vore lika fin som alla andra, vill inte ha mitt ansikte eller mitt hår. Jag är inte fin, men vill vara det. Skulle kunna lägga ner massor av tid på mitt utseénde men orkar inte, fml lixom.
Har en såndär deppperiod i mitt liv just nu som bara är jobbig, vill bli äldre, mognare och bara få ett allmänt bättre liv. Varför skulle just mitt liv bli som det blev, varför var jag så jävla äcklig som jag var när jag var liten? Hade jag inte varit det hade kanske mitt liv varit mycket annorlundare nu. Vill inte bo här, vill flytta någonstans där ingen vet vem jag är och bara börja om lixom. Inget kul i mitt liv alls. Skulle kunna ta en kudde framför ansiktet och bara gråta, men fan det går inte. Vill bort härifrån ett tag, samla tankarna och bara njuta av att ingen vet vem jag är. Mitt liv suger för tillfället. Vill ta en massa ego bilder och sen lägga in på datorn och vara nöjd, men det går bara inte, för jag är inte fin ett dugg alls. Hejdå.

Ohja, är i depp period som fan nu. Inget kul med svärord jag vet. Bloggen kommer innehålla massa depp inlägg ett tag framöver, men bloggen handlar ju om mitt liv, så varför inte skriva som det är ?

So-inlämningsuppgift!

Sitter här med en so-inlämningsuppgift som ska in imorgon! Skriver senare,
//Amanda

Just if I could love like before

Ska dra till Emma en snabbis, tittar in igen sen!
Hihi så små! Detta fotot är taget i trean när 3c s killar spelade mot sexans tjejer, gölligt!

I would never be the same without you

Jo vet ni? jag har ju färgat, klippt och blonderat mitt hår, och tänkte lägga upp en bild så ni i alla fall fr en aning om hur det ser ut för tillfället!

whatever you do, please remember me

Nu blire film, igen! Den här gången Atonement, får se om den är bra!
jag var sådär, 8år kanske? :)

Filmtips; The notebook

Såg precis klart på en film som heter The notebook! Kan verkligen rekommenderas. En kärleksfilm som man får gråta en skvätt till! Fyy vad bra den var, grät genom hela slutet i princip..

Comeback,

Sådär! Nu gör jag comeback och tar tag i bloggen!
Bloggen är ju så tråkig, ska försöka fixa om hela bloggen. Men nu när jag gör "comeback" så är det mer än väntat som väntar, ska jag tala om!
- Bättre uppdatering
- Mer bilder
- Mer varierade och roliga inlägg
- Bättre utstyrsel; dvs ny header, annan färg på bloggen, annan meny  osv
- Bättre aktivitet
- Mer kategorier!
- Bilder
- Foton
- Bilder
- BILDER I MASSOOOOOR!!

Och just nu lägger jag inte in någon bild, för har inte kopplat in usb-minnet, fy mig

//Amanda


Never say never

utvecklingssamtal om en halvtimme? jao
och vet ni vad? håller på att ladda ner justin biebers film "never say never", faktiskt ett måste att se, så det blire när jag kommer hem, men ska åka nu, tjaoo
inga bilder idag igen..

Dag 8

Dag 8: Har du några husdjur? Isf gör en kort presentation av varje!
Ja, jag har min katt och mina ponnyer!
Zarus, är min tävlingsponny. Han är en connemara undan Loranga II och efter Uranus RC. Han är 10 år och är en D-ponny. Han är inte världens segaste ponny, men inte heller världens spjut. Har man lärt sig rida på honom, kan man rida på vilken häst/ponny som helst. Jag tävlar L:D, L:D+5, L:C och L:C+5 med honom men han har tävlat L:A i yngre tider. Mitt mål med honom är väl att jag någon dag ska stå på prispallen i iallafall en L:B, det är mitt mål just nu, sen när jag uppnått det blir det väl högre och farligare mål..!;)
Min andra ponny, heter POmmerOy, blivande D-ponny. Han är 2 ½ år och jag och min tränare håller på att rida in honom. Han har tagit sig otroligt snabbt, när han kom hit till oss hade han gått på lösdrift i 2 år, och var världens näst mest ohanterliga häst.. Idag är han lite naffsig och så lite flängig med huvudet, men annars helt go! Han är ju blivande D-ponny, och kommer väl bli 144cm mankhöjd? Han är jag helt 100% säker på att han kommer vara en räcerponny/spjut i framtiden och kommer lyckas bra med rätt ryttare! Han är allså ev. till salu:)
Min katt, Zelma, är en riktigt scccchhhtekare! Hon sover nästan jämt och (har inget humor). Det hon gillar att göra är: äta, sova, göra massa oväsen och att bita i folks hår. Ja, hon är redan 2½ år! Kom på det för några dagar sen bara vilket chockade mig rejält måste jag säga! Jag fick henne på min tolvårsdag, men minns det som igår<3
Sen har jag haft en hund också, men inte sen i mars..

How I Met Your Mother, yeah

hänt mycket den senaste.. då jag inte bloggat. Har haft olika färger och längder på mitt vackra hår, varit iväg på trevliga ställen och träffat ännu mer trevliga människor!


Tisdag 8/11-11
Skola, konfirmationsträff, mycket trevligt. Sen drog jag till Ica i floby och köpte två förpackningar blondering.
Gjorde en blondering och mitt hår blev knallrött.

Onsdag 9/11
At 06.15 på morgonen kom Emma hem till mig och vi blonderade det ännu en gång. Mitt hår blev knallorangt den här gången, kul kul, fast ne!
Sen skola och sen drog jag ut till Zarus och hoppade lite på ridbanan, gick helt okej!

Torsdag 10/11
Skola, sen drog jag till frisören i floby och köpte en toning till mitt hår så vi kunde fixa till det lite bättre. Blev Nougatbrunt typ :) Men så sa frisören att eftersom att jag blonderade mitt hår så många gånger var jag tvungen att klippa av det en bit eftersom att det var så slitet, men såklart blev det mer än bara "en bit", så nu har jag hår bara till axlarna..

Fredag 11/11
Skola, sen drog jag till Zarus en stund och efter det drog jag mig in till staden till tonår, var en Go-konsär som vi kollade på, riktigt bra! Dom bjöd även på gratis godis, mumma..

Lördag 12/11
Jobbade, sen så Städade jag mitt rum, behövdes verkligen, sen drog jag, Emma och Anna in till staden igen och kollade på Go. Sen vid fem drog Emma på fest och Anna skulle till en filmkväll, så jag var lite med Alice och Jennifer (ej land). Sen kom Gustav, Malin L och Sofia i typ fem minuter innan dom gick igen. Sen skulle jag dra till Uh-ligan och kolla lite när jag träffade Gustav, Malin och Sofia igen, vi drog och kollade på när ett lag tränade i odenhallen, där träffade vi också Casper B och oscar Å! Sen drog Gustav och Malin till willys och jag och Sofia strosade runt i odenhallen. Sen började Uh-ligan och vi typ kollade på det, yeah.

Söndag 13/11
Jobbade, sen drog jag på tävling. Ett stopp i första klassen, sen när han väl kommit över så flyger jag av.. I andra klassen gick det bättre, dock ett stopp men jag satt kvar iafall!
Sen drog jag hem och gjorde iordning Zarus och sen så satte  jag mig och kollade på typ 7 avsnitt av How I Met Your Mother, sjukt bra! Snart har jag kollat klart på första säsongen, och har laddat med andra säsongen också snart, finns i datorn!

Måndag 14/11
Skola, sen drog jag hem och typ satte mig vid datorn, ska skriva klart, sen skriva ett till inlägg och sen kolla på himym!
Puh, jobbigt att skriva allt..!

Måste få klaga på min uppdatering

Måste verkligen få klaga på min uppdatering nu, men ser ingen glädje med att få blogga, och att jag har brist på bilder, för tycker det är det jobbigaste som finns (typ) att lägga upp samma bilder två gånger eller fler, bläääh, förlåt mig. men som sagt känner jag ingen glädje med att få blogga, allså jag vet inte vad jag ska skriva om.. men ska försöka få igång det igen och ta tag och få INSPIRATION vad jag kan skriva om..
puss, så länge!

Dag 7

Dag 7: Vilket är ditt favoritplagg? Lägg gjärna upp bild på det också!
Hum.. har inget spec favoritplagg, gillar typ allt som jag brukar ha på mig, typ färgglatt :)
Orkar nt lägga upp bild..

Dag 6

Dag 6: Berätta om din familj
Jag har 5 syskon, 3 bröder och 2 systrar. Den äldsta heter Johan, och han är 24 år. Han träffar jag inte så ofta men han bor i en lägenhet med sin tjej och sin (katt<-- (tror jag).
Sen min äldsta syster Heter så mycket som Linda, hon är 22år och bor i en lägenhet strax utanför skara tillsammans med min andra syster och deras två katter och deras hund.
Sen har jag två bröder som är lika gamla, den ena heter Robert, och honom har jag inte träffat så mycket.. faktiskt bara 1 enda gång..
Min andra broder som är lika gammal, 17 år, heter Johannes och bor hos pappa. Honom träffar jag heller inte så ofta..
Och så min yngsta syster (även fast jag är yngre), som heter Hannah och är 16 år, henne är den som jag träffade jäääätteofta förr i tiden när jag var mindre, nu har det blivit allt mer och mer sällan.. :( Hon bor då i min andra systers lägenhet och lever livet!
Detta är typ min familj.. :)

Fiberhavregrynsgröt med skivad banan!♥

Som rubriken lyder har jag precis ätit det, smarrigt smarrigt!
Ska snart ut och ta en frisk promenad, hihi känner mig nyttig och extra pigg idag! Sen blire hem till Emma och färga håret, hoppas det blir bra!
Igår kväll kollade jag, Emma och Lily på alla tre The Grudge filmer! Haha inte ett dugg läskiga.. alla var så långa så efter ett tag blev man inte rädd lixom, eller jo i slutet på 3:an var det lite smått spänt..
LOvar, ni ska å bättre uppdatering, puss!
Brist på bilder.. bild i repris

Dag 5

Dag 5: Räkna upp 5 saker vi inte visste om dig!
*Jag är höjdrädd
*Jag är mörkrädd
*Jag älskar att sjunga, men dessvärre låter det inte så bra..
*Jag har ibland väldigt svårt för att andas, det gör att jag ibland andas högt och effektivt vilket är väldigt jobbigt
*Jag bor inte hos mina riktigt föräldrar
Tjo bree

Emmmmmmmmmmma

Sitter hemma hos Emma, och städAR hennes rum, för snart så kommer en kompis till emma ifrån vara. Kul kul skare bli! Sen vid 3 ska jag dra mig ut till pollen, och senn efter detblir det nog in till staden och köpa hårfärg, ljusbrunt blir det denna gången för ska färga tillbaka till blont :)
Igår fotade jag Emma lite, fixade hennes nya profilbild till facebook, bilder kommer snart, men här är så länge den hon valde som profilbild!

Dag 4

Dag 4: Gör en hiss och diss lista med 4 saker av varje!
HISS:
*Färg, att våga sätta färg på tillvaron såsom solgult, knallrosa, klarblått, klarrött osv, att sticka ut!
*Höstlov!
*Varmt täcke, passar fint nu på hösten! Att krypa ner under täcket och bara gooosa!
*Varm hot choklad! MMMhh
DISS
*Tråkiga färger, visst kan  vara snyggt, men våga sticka ut och bär inte samma färger dag ut och dag in! hihi
*Ensamhet..
*Att frysa..
*När man inte passar tiden, ännu värre när andra än en själv gör det..

Dag 2 & 3

Dag 2: Berätta om dig själv, vad du gillar att göra, favoritmat osv
Jag heter Amanda, och gillar att vara med kompisar, fota och att göra helt random saker! Favorit mat är, har väl ingen favorit så men gillar tacos? ;) Favoritfärg är gul. Min förebild är nog..? Har ingen förebild, eller jo men säger inte vem;)
Dag 3: Räkna upp 5 bra saker med dig själv, inte dåliga
1. Jag är bra på att dissa folk
2. Jag är bra på att diska
3. Jag har väldigt bra tidsuppfattning, dock inte distanser
4. Jag är bra på att skratta
5. Jag är bra på att gråta
Sådär, dag 2&3 avklarade :)

Bodaborg!

En dag på bodaborg med grymma cheyer! Riktigt skojj och många garv..
Sitter här och bara tar det lugnt, typ deppar.. som vanligt.
Ska skriva dag 2&3 nu.

Inpackning

Sitter här med en inpackning som väntar på att sköljas ur, ska snart gå och göra det :)
Imorgon blire Boda Borg med goa tjejer! Lång dag väntar allso..
Gör både dag 2 och 3 imorgon från listan, orkar inte nu.
Jag kan simma
- Meen i dina ögon drunknar jag
Du har fått mig att falla
- Mina knän är så svaga
Mitt hjärta slår för dig
- Gör ditt det för mig?

Hej, det var längesen!

I fredags var jag på disco på terassen med fina tjejer och killar, som jag skrev i förra inlägget.
Men innan det var jag en snabbis inne på KappAhl i fkp, hade 25min på mig att hitta, prova och köpa något att ha på mig på terassen, hittade inte världens finaste tunika men bättre än inget!
Denna blev det! 199kr skulle den ha kostat, men eftersom att vi är medlemmar där så drogs det bort 49kr!
Aus KappAhl
Till tunikan (som egentligen är en tröja) hade jag dom här mörkblå strumpbyxorna, ser väldigt mörka ut på bilden..
Skulle kostat 99kr men det drogs bort 49kr, eftersom att vi är medlemmar på KappAhl.
Sen så köpte jag denna på rean, skulle ha kostat 30kr men kostade nu 15kr! OBS! JAG ANDVÄNDER DEN ENDAST SOM SOVTRÖJA, DET ÄR STORLEK 48/50 // XL.
Ser röd ut på bilden men den är knallrosa!!
Sen i måndags var jag med Anna inne i fkp, var då inne på KappAhl igen, på BARNAVDELNINGEN! Hihi, hittade då denna skjorta, som ser tornblå ut men den är egentligen genomskinligt blå, syns inte på bilden bara :)
En sån skjorta ska egentligen vara i lite större storlek än vad jag har den, men jag har gjort mig min lilla egna stil så det är trekvartsärm på den! Och så är den kortare i längden.
Hihi, ska erkänna en sak.. det är faktiskt storlek 140!! Fett sjukt..
Men 179kr var det på den ja! Hade denna gången inte med medlemskortet..

RSS 2.0